BOOMBOX Pole ochronne Do JBL Przenośne głośniki Bezprzewodowe Bluetooth boombox Bilansowa Podróży Bagażu Pokrowiec Torba do jbl Przypadku EVA

Protective Box For JBL BOOMBOX Portable Wireless Bluetooth Speaker Storage Pouch Bag For Jbl Boombox Travel
  • Sprzedawca YumQua Official Store
  • Cennik US $72.75piece
  • Cena Sprzedaży US $72.75piece
  • Dostawa Darmowa dostawa
  • Taniej US $0.00piece0% off
  • Oceny 4.4 (63)

Specyfikacja przedmiotu

ProjektStreszczenie,Sport,Zwierząt,Matowy,Egzotyczne,Geometryczne
FunkcjaAnti-knock,Heavy Duty Ochrony,Odporna na brud,Wodoodporna
Retail packageTak
Nazwa markiYumQua
TypAneks Skrzynki
Kompatybilny markaInne

Opis Produktu

BOOMBOX Pole ochronne Do JBL Przenośne głośniki Bezprzewodowe Bluetooth boombox Bilansowa Podróży Bagażu Pokrowiec Torba do jbl Przypadku EVA
zalety Wybierając Przypadku:


+ całkowicie Dostosowane w celachJBL BOOMBOX Przenośne głośniki Bezprzewodowe Bluetooth, więc to pasuje idealnie!
+ trwałe Zewnętrzne i Miękkie Wnętrze
+ Tough Zewnętrzne chroni głośnik przed wstrząsami i jostles.
+ miękka Wyściółka Warstwa utrzymuje głośnik wolne od zarysowań.
+ wytrzymały Pasek Na Rękę sprawia, że transport łatwe i wygodne, więc można wziąć go z łatwością!
+ gładka, ale Silny Zamek daje lepsze przy użyciu doświadczenia. 360 ° Zip jest wygodne dla ciebie, aby umieścić swoje głośnik i na zewnątrz obudowy.

pakunek zawiera:
1x przypadku

1x Pas (Głośnik i akcesoria nie są wliczone).

















pekin Czas (GMT + 8): 9:00 AM ~ 22:00 PM
rosja Czas (GMT + 3): 4:00 AM ~ 17:00 PM
Brasil Czas (GMT-3): 22:00 PM ~ 11:00 AM